pixel
Update E-Inventory Versie 1.0.12 2

Update E-Inventory Versie 1.0.12

5
(1)

📣 Update versie 1.0.12: Verbeteringen en Downloads! 🚀

We zijn verheugd om de nieuwste update van onze E-Inventory software aan te kondigen! Versie 1.0.12 brengt een reeks verbeteringen en nieuwe functies om je voorraadbeheer nog beter te maken. We waarderen jullie steun en zijn dankbaar voor iedereen die heeft bijgedragen aan het groter en mooier maken van dit project.

In deze release hebben we enkele langverwachte veranderingen doorgevoerd. Ten eerste hebben we een uitgebreid logboek toegevoegd om alle wijzigingen in het systeem bij te houden. Dit biedt een gedetailleerde geschiedenis van aanpassingen, waardoor transparantie en verantwoording gewaarborgd zijn.

Daarnaast hebben we foutpagina’s geïmplementeerd om de gebruikerservaring te verbeteren. Deze pagina’s geven duidelijke en informatieve berichten weer wanneer er fouten optreden, waardoor gebruikers efficiënter problemen kunnen oplossen.

We hebben ook de lay-out van onze software verbeterd met een mooiere vormgeving. Het nieuwe ontwerp is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar verbetert ook de bruikbaarheid, zodat je moeiteloos door je voorraad kunt navigeren en beheren.

Om de flexibiliteit van onze software verder te vergroten, hebben we de functionaliteit toegevoegd om de database naar CSV-formaat te exporteren. Dit kan worden benaderd vanaf de instellingenpagina, zodat je je voorraadgegevens gemakkelijk kunt analyseren en bewerken in externe programma’s. Bovendien hebben we een downloadoptie toegevoegd, zodat je je volledige database veilig kunt ophalen rechtstreeks vanaf de instellingenpagina.

Om een soepelere en efficiëntere ervaring te garanderen, hebben we wat opruimwerkzaamheden uitgevoerd achter de schermen. Dit omvat het optimaliseren van de code, het verbeteren van de prestaties en het verhelpen van kleine bugs om een stabielere omgeving te creëren waarin je kunt werken.

Versie 1.0.12 markeert ook de eerste stappen naar het integreren van productafbeeldingen in het systeem. Blijf op de hoogte voor toekomstige updates, terwijl we deze functionaliteit verder uitbreiden om je in staat te stellen je voorraad visueel te presenteren.

We hebben extra aandacht besteed aan beveiliging en hebben verschillende veiligheidsopties toegevoegd om je gegevens te beschermen. Jouw voorraad is waardevol en we willen ervoor zorgen dat deze goed beschermd is.

Om toegang te krijgen tot de nieuwste versie, inclusief het nieuwe EXE-bestand voor eenvoudige installatie op Windows, bezoek ons GitHub repository op https://github.com/huizebruin/E-Inventory. We moedigen iedereen aan om zich bij ons aan te sluiten om dit project nog beter te

maken. Voel je vrij om bij te dragen, feedback te geven of nieuwe functies voor te stellen.

Bedankt voor jullie voortdurende steun en we kijken ernaar uit om jullie in de toekomst meer spannende updates te brengen!

Download versie 1.0.12 hier: https://github.com/huizebruin/E-Inventory/releases

Home scherm

image

Wanneer je op de productnaam klikt, krijg je een scherm met productinformatie.

Product informatie

Update E-Inventory Versie 1.0.12 3Nieuw artikel toevoegen

image


Notificatie scherm

image


logbook scherm

Update E-Inventory Versie 1.0.12 4Instellingen scherm

Update E-Inventory Versie 1.0.12 5Over E-inventory

Update E-Inventory Versie 1.0.12 6


Windows exe-bestand beschikbaar op v1.0.10 en latere versies op GitHub.
Kloon de repository om te helpen het project groter te maken.

Download het zipbestand van GitHub.

Downloaden Pak het uit.

Voer het exe-bestand uit om het programma te starten.

Ga naar http://127.0.0.1:5000 of http://localhost:5000.

Voeg producten toe of verwijder ze van de database.

Wat vond je van deze post?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde score 5 / 5. Aantal stemmen: 1

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht beoordeelt.

Winkelwagen