pixel

Disclaimer

0
(0)

Disclaimer voor HuizeBruin.nl

Deze disclaimer is van toepassing op de website HuizeBruin.nl (hierna aangeduid als “de website”). Door gebruik te maken van de website stemt u in met de onderstaande voorwaarden en bepalingen. Lees deze disclaimer zorgvuldig door voordat u de website gebruikt.

  1. Algemeen

a. De website HuizeBruin.nl wordt beheerd door huizebruin (hierna aangeduid als “wij”, “ons” of “onze”). Wij streven ernaar om nauwkeurige en actuele informatie te verstrekken, maar kunnen geen garanties bieden met betrekking tot de volledigheid, nauwkeurigheid, actualiteit of geschiktheid van de informatie op de website. Het gebruik van de website is op eigen risico.

b. De informatie op de website is bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. We behouden ons het recht voor om de inhoud van de website op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.

  1. Affiliate links

a. Op de website kunnen affiliate links naar externe websites worden weergegeven. Een affiliate link is een speciale link die ons in staat stelt om een commissie te verdienen wanneer u een product of dienst koopt via deze link. Het gebruik van affiliate links heeft geen invloed op de prijs die u betaalt voor het product of de dienst.

b. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, producten of diensten die worden aangeboden op externe websites waarnaar wordt verwezen via affiliate links. Het bezoeken van deze externe websites en het gebruik van hun producten of diensten is onderhevig aan de voorwaarden en privacybeleid van die websites. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade of verliezen die voortvloeien uit uw gebruik van dergelijke externe websites.

  1. Aansprakelijkheid

a. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor directe, indirecte, incidentele, gevolg-, speciale of exemplarische schade die voortvloeit uit het gebruik van de website of de inhoud ervan, inclusief, maar niet beperkt tot, verlies van gegevens, winst, omzet, of bedrijfsactiviteiten.

b. Wij garanderen niet dat de website continu beschikbaar zal zijn, vrij zal zijn van fouten of dat eventuele gebreken zullen worden gecorrigeerd. Wij zijn niet verantwoordelijk voor technische storingen, onderbrekingen of andere problemen die zich kunnen voordoen bij het gebruik van de website.

  1. Intellectuele eigendom

a. Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van de website, inclusief, maar niet beperkt tot, teksten, afbeeldingen, logo’s, merken, handelsnamen en software, zijn eigendom van ons of onze licentiegevers. Het is niet toegestaan om de inhoud van de website te kopiëren, reproduceren, verspreiden of op enige andere wijze te gebruiken zonder onze voorafgaande schriftelijke toestemming.

b. Door uw bijdragen aan de website, zoals opmerkingen, feedback, suggesties of andere materialen, verleent u ons een niet-exclusieve, wereldwijde, eeuwigdurende, onherroepelijke, overdraagbare en sublicentieerbare licentie om uw bijdragen te gebruiken, kopiëren, wijzigen, aanpassen, publiceren, vertalen, verspreiden en tonen in welke vorm of medium dan ook, zonder enige vergoeding aan u.

  1. Privacy

a. Wij respecteren uw privacy en streven ernaar om uw persoonlijke gegevens te beschermen in overeenstemming met toepasselijke wetgeving en ons privacybeleid. Door gebruik te maken van de website stemt u in met het verzamelen, gebruiken en openbaar maken van uw persoonlijke gegevens zoals beschreven in ons privacybeleid.

  1. Toepasselijk recht

Deze disclaimer is onderworpen aan en wordt geïnterpreteerd in overeenstemming met de wetten van Nederland. Eventuele geschillen die voortvloeien uit of verband houden met deze disclaimer zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechtbanken van Nederland.

  1. Wijzigingen

Wij behouden ons het recht voor om deze disclaimer op elk moment te wijzigen of bij te werken. Het is uw verantwoordelijkheid om regelmatig terug te keren naar deze pagina om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen. Door de website te blijven gebruiken na het plaatsen van wijzigingen in deze disclaimer, wordt u geacht deze wijzigingen te hebben aanvaard.

Neem bij vragen of opmerkingen over deze disclaimer contact met ons op via de contactgegevens vermeld op de website.

Laatste update: 14-05-2023

Wat vond je van deze post?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde score 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht beoordeelt.

Winkelwagen