Hier komen goede webwinkels te staan waar je veilig en snel kunt bestellen.


opencircuit.nl/ Inmiddels is Opencircuit uitgegroeid tot een succesvol e-commerce bedrijf dat duizenden klanten per jaar helpt met hun elektronica benodigdheden. Doordat ons magazijn een nauwe samenwerking heeft met PostNL is opschaling geen probleem meer en kunnen wij bestellingen tot middernacht verzenden.


Conrad.nl Meer dan 750.000 producten, Franco levering vanaf €50*, Gratis retourneren, van kleine componenten tot laptops etc kun je hier vinden, snelle verzending.


nl.aliexpress.com een hele grote website met vele duizenden artikelen van componenten tot elektronica tot vele kleding soorten etc. moet meestal uit china komen daarom een 3 tot 12 weken levertijd gemiddeld genomen. maar wel erg goedkoop.


nodo-shop
Webshop met o.a p1 kabel en rflink, Hier vind u alles wat u nodig heeft voor uw nodo en andere domotica projecten. bouwpakketten, onderdelen, uitbreidingen, toevoegingen, randapparatuur. Je kunt het zo gek niet bedenken of je vind het hier.

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt?
Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Wil je ook een review of handleiding maken ?
Stuur ons dan een mailtje voor meer informatie.allekabels.nl
Wij zijn up-to-date en altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Hierdoor kunnen wij het meest recente aanbod doen. Ons assortiment bestaat daarom ook niet alleen uit kabels, maar ook uit aanverwante artikelen zoals voedingen en omvormers, reisstekkers, telefoonbenodigdheden, muurbeugels, verlichting, gereedschap, auto-accessoires, beveiligingstoepassingen, batterijen, accu`s en gadgets.


kabelshop.nl
Wij hebben als doel om onze kwalitatief hoogwaardige producten zo snel mogelijk bij de klant thuis af te leveren. Door constant onze expertise uit te breiden en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen kunnen wij opereren op topniveau. Inmiddels verkopen wij niet alleen kabels maar ook van alles op het gebied van beveiliging, verlichting, camera’s, gereedschap en ongediertebestrijding. voor 23:59 besteld volgende dag in huis. Gratis verzending boven de €30,-


kiwi-electronics.nl
Kiwi Electronics is gespecialiseerd in hobby en educatieve elektronica. Je vindt in onze shop een uitgebreid assortiment voor de Raspberry Pi en Arduino. Daarnaast zijn wij ook dealer van Adafruit, Makeblock, micro:bit, DFRobot, SparkFun en Snap Circuits. Ook kun je bij ons terecht voor 3D printers, elektronica componenten, onderdelen, kabels en meer voor tinkerers tot makers


okaphone.nl
In 1987 werd na een ingrijpende verbouwing de naam OKAPHONE RADIO gewijzigd in OKAPHONE ELEKTRONIKA, waarmee de lading van de huidige aktiviteiten beter werd gedekt. De web site op www.okaphone.nl is online sinds juni 1998. In 2020 viert OKAPHONE haar 90 jarig bestaan!


sossolutions.nl
Altijd Gratis verzending! Liefhebbers van Raspberry, Pi 90 dagen bedenktermijn, SOS Member spaarsysteem, en nog veel meer.
De goedkoopste met de raspberry pi van nederland.


vandijkenelektronica.eu/nl/
Het Elektronica Eldorado voor de radio-amateur, hobbyist en bedrijven. Meer dan vijfendertig jaar zijn we reeds actief vanuit het noorden van Nederland met inmiddels nationale en internationale bekendheid. Ons assortiment bestaat uit talloze elektronicaproducten verkregen uit overstock, partijen en aanbiedingen, daarnaast voeren we een bescheiden standaard onderdelenpakket en speciale producten voor de radio-amateur.
Advertentie :


Wil je je website ook gelinkt hebben aan die van ons?
of heb je een andere link tip meldt dit ons.

Deel dit artikel !

Shares
Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties